High Tea & Babyshower

Gezellig bijkletsen met vriendinnen of een baby-op-komst feestje vieren met een High Tea?
Dan ben je op het juiste adres bij Thee&Bubbels! 

In overleg met jou maakt Thee&Bubbels heerlijke zoete en hartige hapjes voor je klaar. Voor een babyshower maakt Thee&Bubbels passende hapjes, met leuke blauwe of roze accenten.
Thee&Bubbels brengt alles bij je thuis en zet desgewenst alles voor je klaar met leuke etageres en Engelse theekopjes. Na afloop wordt de vieze vaat weer opgehaald, dus zelfs de afwas hoef je niet te doen! Het enige wat we van je vragen is om water te koken voor de thee.

Healthy High Tea

Liever geen geraffineerde suikers, lactose of gluten? Vegetarisch of vegan? Kies dan voor de Healthy High Tea. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Een (Healthy) High Tea of babyshower kan besteld worden voor minimaal 6 en maximaal 25 personen. Een High Tea kan gecombineerd worden met een healty high tea bij 12 personen of meer.
(Ben je met minder dan 6 personen? Vraag dan even naar de mogelijkheden).

Thee&Bubbels levert thee-kopjes, theepotten, gebaksschoteltjes, vorkjes, lepeltjes, opscheplepels, schalen, serveerplanken, etageres, tafellinnen, servetjes en vaasjes en decoratie. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.